בואו לבשל איתנו - בדיגיטל!
צפו בסרטון הדרכה מקצועי על הכנת אוכל אתיופי אותנטי, וצאו למסע מרתק שיהפוך אתכם לבשלנים טובים! למדו סודות המטבח האתיופי, ושימושים בקמח טף.
ההדרכה הינה אישית מפגשים מקוונים, פעם בשבוע יעלו קורסים לאתר.
אודות | קייטרינג אינג'רה אנבלה.
קייטרינג אינג'רה אנבלה - קייטרינג שמספק אוכל אתיופי אותנטי לכלל האוכלוסיות. נותן פתרונות לטבעוניים,צמחוניים,צליאקים, אוהבי בשר עוף ודגים. מארגנים אירועים מיוחדים, חתונות, בר\ת מצווה, מסיבות יום הולדת ועוד'.
מעבירים סדנאות לארגונים וחברות.
הרצאות וסדנאות לבני נוער.
הוקם ב 2018 על מנת לתת לאנשים להנות מהאוכל הכי טעים ובריא, ללא חומרים משמרים, ללא סוכר כמובן ללא גלוטן.
אנחנו מקימים את הקורס הדיגיטלי כדי לתת לאנשים את הכלים ומיומניות לבישול אוכל אתיופי אותנטי במטבח שלך!
לאיזה קהל יעד מיועדים הקורסים?
הקורס מתאים לכל מי שרוצה להרחיב את הידע שלו באוכל אתיופי, מי שאוהב טעמים חדשים
ורוצה להנות מאוכל בריאי ועשיר בברזל ,בוויטמינים ועוד ערכים.
מתאים לצליאקים, מצחוניים, טבעוניים, לאוהבי בשר, עוף ודגים.
מה זה טף ?
טף
דגן גודלו קטן מאוד, הטף משמש להכנת האינג'רה טעמו החמצמץ בשל ההתססה שאותו הוא עובר, משמש לעוד הרבה בישולים כמו שאת רובם נלמד בקורס. הטף נחשב ל"לסופר פוד" ועשיר בחלבון איכותי ומכיל כמות גבוהה יותר של ליזין, חומצת אמינו חיונית שנעדרת מדגנים אחרים כגון אורז או תירס. בנוסף הטף מכיל כמות מרשימה של סידן , ברזל וסיבים תזונתיים המסייעים לפירוק איטי של הפחמימות ויכול לסייע באיזון רמות הסוכר לאחר הארוחה.
סילבוס הקורס
שבוע 1 : מבוא מסבירים על הקורס, הכנת האינג'רה מהתחלה עד הסוף.
שבוע 2 : סוגים שונים של תבשיל עדשים.
שבוע 3 : סוגים שונים של תבשיל אפונה.
שבוע 4 : שימושים נוספים בקמח טף.
שבוע 5 : מגוון תבשילים מן הבשר.
שבוע 6 : תבשיל עוף, דגים וסיכום.
יש כאן בונוס מטורף
לאחר התוכנית כל אחד מקבל מארז שכולל תבלינים מהבית: שווי ההטבה 150 ש"ח
שריינו מקומכם - מוגבל ל- 15 אנשים!
מלאו את טופס ההרשמה ונציג שלנו ייצור אתכם קשר בקרוב!
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר